Τεχνική εταιρεία
Εργάνη ΑΤΕ

Η τεχνική εταιρεία «ΕΡΓΑΝΗ Α.Τ.Ε.», ιδρύθηκε το 1983 από τον Πολιτικό Μηχανικό Δεληδήμο Χρ. Γεώργιο, αρχικά με την επωνυμία «Γ. ΔΕΛΗΔΗΜΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.» και στη συνέχεια με την παρούσα μορφή. Από την ίδρυσή της έως σήμερα δραστηριοποιείται επιτυχώς στον κατασκευαστικό τομέα, έχοντας στο ενεργητικό της μια ευρεία γκάμα έργων μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται εργοστασιακά συγκροτήματα, χώροι υγειονομικού ενδιαφέροντος, γραφεία, πολυκατοικίες, εξοχικές κατοικίες, ξενοδοχειακές μονάδες, εκθεσιακοί χώροι, σχολικά συγκροτήματα και πολλά άλλα.

Μελέτη
Σχεδιασμός
Υλοποίηση

Η εταιρεία έχει τη δυνατότητα να αναλάβει όλα τα στάδια υλοποίησης ενός τεχνικού έργου, συμμετέχοντας σε όλες τις φάσεις, από τη μελέτη σκοπιμότητας και το σχεδιασμό του έργου μέχρι και την πλήρη υλοποίησή του.

Εκτός από τον ιδιωτικό τομέα, η εταιρεία έχει αναλάβει μέχρι σήμερα πλήθος Δημοσίων Έργων. Διαθέτει εργοληπτικό πτυχίο 3ης τάξης της κατηγορίας Οικοδομικών, Υδραυλικών και Οδοποιίας και 2ης τάξης για έργα κατηγορίας Ηλεκτρομηχανολογικών και Ενεργειακών.

Δράση και σχεδιασμός

Από το 2010 δραστηριοποιείται στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά συστήματα και στη συνέχεια επεκτάθηκε η δράση της στον σχεδιασμό και στην κατασκευή έργων Α.Π.Ε. – βιομάζας.

 

Από το 2013 εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το Πρότυπο EN ISO 9001:2008 με πεδίο εφαρμογής Κατασκευή οικοδομικών – κτιριακών έργων, έργων οδοποιίας, υδραυλικών, βιομηχανικών – ενεργειακών, ηλεκτρομηχανολογικών, αυτοχρηματοδοτούμενων έργων, έργων ανάπτυξής και έργων πρασίνου.

Πολυετής Εμπειρία
Τεχνογνωσία

Το σύνολο των έργων που έχουμε υλοποιήσει αποδεικνύει την ικανότητά μας να αντιλαμβανόμαστε τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε έργου, να προτείνουμε πρωτοπόρες εφαρμογές και να πραγματοποιούμε με συνέπεια το όραμα των πελατών μας.

Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία μας και την τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού μας, επιτυγχάνουμε την ιδανική αναλογία κόστους – ποιότητας – απόδοσης.